Inför Malmö–Färjestad

Det är dags för säsongens tredje möte mellan Malmö och Färjestad. Två lag som i skrivande stund innehar varsin ”play in”-plats. 

När lagen möttes i Löfbergs Arena i omgång 3 var det Malmö för hela slanten till en början. Bortalaget hade dragit ifrån till en 4–0-ledning redan efter 12.06 och fullkomligt förnedrade Färjestad. Matchen slutade emellertid 4–2 efter att FBK lyckats slipa till siffrorna.

De möttes även i en Movember-match i Karlstad som blev betydligt jämnare. Efter full tid var matchen mållös och kom att avgöras till Färjestads fördel genom Alexander Johansson i förlängningen.

JVM-spelarna tillbaka

Kvällens match blir säsongens första mellan lagen i Malmö Arena – och främst Färjestad har haft det tufft på sistone. Mycket tack vare en influensaepidemi som gått i laget och hindrat flera nyckelspelare från medverkan. Nu får de dock tillbaka tunga namn i form av Joel Eriksson Ek och Rasmus Asplund som varit på JVM. Kommer juniorstjärnorna kunna lyfta Färjestad till seger?

Björn Svensson lämnar Färjestad

Senaste nytt inför matchen är även att tidigare Malmö-spelaren Björn Svensson lämnar Färjestad och spelar därför inte matchen. Läs mer här.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN