I sjunde och avgörande skyr Luleå inga medel

Man ska göra allt som står i sina makt för att vinna heter det och det ordspråket har Luleå tagit fasta på inför den sjunde och avgörande kvartsfinalen. Nu överklagar Luleå Chris Abbotts avstängning till Riksidrottsnämnden, vilket gör att han är spelklar redan ikväll.

Abbott skulle vara avstängd kvartsfinalserien ut, efter två matchers avstängning har Luleå nu bestämt sig för att överklaga och därmed får den viktiga kuggen vara med i kvällens match borta mot Frölunda.

Frölunda som såg ut som ett slaget lag inför den senaste matchen i Göteborg och många trodde att Luleå skulle gå vidare redan i fredags. Nu har Frölunda lyckats förlänga säsongen med minst två matcher och är starkt på gång. Trots det vill Frölundas assisterande tränare Klas Östman tona ner förväntningarna på laget.

– Det är 50/50 och det är oavgjort när domaren släpper pucken. Men det ska bli fantastiskt med den inramningen som kommer att bli. Det gäller att vi håller känslorna i styr och fortsätter att nöta ner dem. Vi känns pigga och vi har ett brett lag där vi kan spela runt på många spelare. Det ska bli väldigt inspirerande att få en avgörande match hemma i Scandinavium, säger han till föreningens hemsida.

Fråga: Gällande Chris Abbotts avstängning. Om Luleå åker ur ikväll, blir han då avstängd i höstens premiär?

Tips: 3-2

[yop_poll id=”27″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

arton + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN