HV71:s besked om målvaktssituationen

För tillfället har HV71 tre väldigt starka namn på målvaktsposten. Den inlånade målvakten Jonas Gunnarssons kontrakt löper dock ut den siste oktober och i en intervju till klubbens facebooksida ger sportchef Johan Hult besked för hur man tänker gå tillväga i situationen. 

Fredrik Pettersson Wentzel, Linus Söderström och Jonas Gunnarsson. HV71 sitter för tillfället på tre mycket kompetenta målvakter. Men den från Malmö inlånade Gunnarssons kontrakt sträcker sig bara oktober ut. Gunnarsson lånades in på grund av en skada på  Fredrik Pettersson Wentzel och har hittills spelat bra i sin temporära klubb.
– Jonas har varit fantastisk duktig och nyttig för oss sedan han har kommit in. Både PW och Linus har varit borta lite här så då har det varit otroligt skönt att ha Jonas hos oss. säger HV:s sportchef Johan Hult i en intervju på klubbens Facebook.

Ger besked om framtiden

Men som sagt går alltså Gunnarssons kontrakt ut siste oktober och parterna är tvungna att hitta en lösning. Pettersson Wentzel har nu återvänt från sin skada och truppen är nu en målvakt för stor.
– Jonas är med oss till slutet av oktober och därefter är det osagt. Det är det avtalet vi har idag med Malmö. Det här är Malmös målvakt, så längre än så kan vi inte se det idag, säger Hult.

Hult är tydlig med att det är Pettersson Wentzel och Söderström man kommer satsa på.
– Har vi två hela målvakter i PW och Linus, och de är hela och friska, så är det de paret vi kommer att köra på, avslutar han på ämnet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN