HV71 vill haka på i toppen

Topplaget HV71 med tio vinster på tolv matcher tar i kväll emot bottenlaget Rögle med tolv raka förluster. Kan Rögle rubba formstarka HV?

Toppen mot botten i Jönköping! HV71 mot Rögle. Tredjeplacerade HV vill haka på ordentligt i toppen av tabellen och har inför matchen bara sex poäng upp till serieledande Växjö som ikväll möter andraplacerade Frölunda. Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle för formstarka HV71 att knappa in på toppen.

De laget som ska försöka hindra HV från att göra så är tabelljumbon Rögle BK. Rögle kommer till matchen med inte mindre än tolv raka förluster och en tappad 3-1 ledning mot självaste serieledaren i senaste matchen. Självförtroendet är med andra ord inte på topp i Ängelholmslaget. Det som talar för Rögle är att nivån på deras spel höjts avsevärt under de senaste matcherna och man har haft chans på poäng mot både Frölunda och Växjö.

Två skadedrabbade lag

Både Rögle och HV är två lag som i nuläget har många spelare frånvarande. Rögle har sju spelare frånvarande och HV71 har fem.

Kan Rögle bryta sin förlusttrend eller kommer HV71 ta sin elfte seger på 13 matcher?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN