HV71 sparkar Nicklas Rahm – han tar över krislaget

HV71 sparkar huvudtränaren Nicklas Rahm och den rutinerade Stephan ”Lillis” Lundh tar över huvudansvaret i krislaget med omedelbar längtan.
– Nu har vi kommit till en punkt där vi behöver skapa en omedelbar förändring i laget, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Nicklas Rahm får sparken av krislaget HV71, beslutet tog efter sjunde förlust på de tio senaste omgångarna. Det blir rutinerade Stephan Lundh som tar över i båset. Redan tidigare klev han in som assisterande tränare när laget gick dåligt, nu får veteranen huvudansvaret igen.

– Vi har alla ett ansvar för situationen vi befinner oss i och de uteblivna resultaten. Nicklas har lagt ner sin själ i jobbet och gjort allt för HV71:s bästa, men nu har vi kommit till en punkt där vi behöver skapa en omedelbar förändring i laget. Stephan ”Lillis” Lundh är en ledare med stort förtroende bland spelarna och en erfarenhet som i detta läge är ovärderlig, säger Johan Hult, sportchef i HV71 till klubbens hemsida.

Säsongen ut

Kontraktet med Lundh gäller säsongen ut och dessutom flyttas Patrik Andersson från klubbens J20 upp som assisterande tränare.

– Det finns många skickliga hockeyspelare i detta laget och nu handlar det om att ta fram det i dem och få dem att tro på sig själva, säger Stephan Lundh.

Stefan Nyman, assisterande tränare i HV71 är fortfarande sjukskriven.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN