HV71 förlänger med succémålvakten

HV71 förlänger med sin succémålvakt Linus Söderström som fick nobben av Djurgården inför säsongen. Det bekräftar klubben på sin hemsida. 
– Jag trivs väldigt bra i HV71 och ser fram emot att fortsätta min karriär här, säger Linus Söderström till den officiella hemsidan.

Linus Söderström fick nobben av Djurgården inför säsongen och istället bar det av till Jönköping och HV71. Den 20-årige målvakten har gjort en strålande säsong och ligger med en räddningsprocent på 94.3 tvåa i målvaktsligan över räddningsprocent.

Förlänger kontraktet

Under torsdagen meddelade HV71 i ett pressmeddelande att man förlänger kontraktet med den tidigare JVM-målvakten. Sportchefen, Johan Hult, är nöjd med att man nått ett avtal.
– Linus har haft en fantastisk utveckling under säsongen och visat vilken duktig målvakt han är. Han har alla verktyg att bli hur bra som helst och vi är glada att han väljer att stanna i HV71, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Ser fram emot sitt första slutspel

Huvudpersonen själv är nöjd med sin säsong och det var med stor glädje han skrev på för HV71 ytterligare en säsong.
– Det känns skönt att det är klart och ambitionen har hela tiden varit att spela i HV71. Jag trivs bra här och har utvecklat mitt spel så som jag vill. Nu ser jag fram emot mitt första slutspel.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN