HV-SILLY: Två backar få gå efter klubbens fiaskosäsong

HV-Silly är i full gång klubben ser över truppen inför kommande säsong. Sedan tidigare har spelare som Fredrik Pettersson-Wentzel, Erik Brännström, Bill Sweatt, Topi Jaakola, Kevin Stenlund, Linus Söderström, Fredrik Styrman, Victor Ejdsell och Mark Zanetti lämnat HV71. Nu lämnar ytterligare två backar klubben.

HV71 bygger om och årets HV-Silly är i full gång. Nu är det backarna Jacob Cederholm och Tom Hedberg som efter samtal med Johan Hult inte får fortsätta spela i klubben.

–Vi har haft en dialog med Jacob och Tom efter säsongen och kommit fram till att det inte blir spel i HV71 kommande säsong. Vi tackar dem för deras insatser i HV71, säger Johan Hult till klubbens hemsida.

Varit utlånad

Tom Hedberg som har Örnsköldsvik SK som moderklubb anslöt till föreingen inför säsongen. Han stod för en poäng på 28 spelade matcher, men har varit utlånad till IK Oskarshamn under ett antal matcher. Jacob Cederholm har under större delen av säsongen varit utlånad till klubbar som Västerviks IK och Oskarshamn. Totalt sett blev det noll poäng på tio spelade matcher för Jacob Cederholm i HV71 denna säsong.

Tom Hedberg har skrivit på för Modo.

Följ HV71:s lagbygge>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN