Hult: ”Utesluter inte målvaktsvärvning”

HV71 tvingas se över sin målvakts-situation då Linus Söderström på annandagen flygs till USA. Där ska han genomgå operation för sin skada och kommer bli borta ett par veckor framöver.

HV71 kommer att få klara sig utan Linus Söderström ett par veckor framöver. Linus har ådragit sig en skada i den nedre delen av buken. En så kallad sportsman’s hernia en försvagning i bukväggsmuskulaturen. Fredrik Pettersson-Wentzel har i Linus Söderströms frånvaro storspelat. Och trots Linus frånvaro råder ingen större oro i HV71.

  • I dagsläget har vi Adam Åhman som kommer att täcka upp för Linus till en början. Adam har varit med och tränat med a-laget en hel del så det är inga problem, säger HV:s sportchef Johan Hult till JP.se

Kan komma att bli en annan lösning

Trots den interna lösningen med Adam Åhman så betyder det enligt sportchefen Johan Hult inte att man stänger marknaden. Man vill först och främst invänta svar efter Linus operation. Innan man går vidare med målvaktsfrågan.

– Till att börja med kommer vi invänta Linus operation och säkerställa utfallet av den. Efter det ska vi utvärdera hur vi ska agera. Till dess har vi ”PW (Fredrik Pettersson-Wentzel) och Adam Åhman som sköter det jättebra, säger Johan Hult.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN