Holmström blir borta tills jul

Skellefteå AIK:s Axel Holmström drog i fredags på sig en skada i vinsten borta mot Rögle. Igår-kväll kom beskedet att han blir borta tills efter jul.

Axel Holmströms förra säsong bestod av en hel del skador. I våras gick korsbandet av i vänster knä och han fick genomgå sju månaders rehab. I fredags åkte han på en ny smäll då han fick en knuff i ryggen av Christopher Liljewall i Rögle. I samband med knuffen så föll Holmström och vred återigen till sitt vänstra knä. Det är just nu svårt att säga hur länge Holmström blir borta från matchspel. Men det blir åtminstone tills efter jul.

– Jag har fått det skriftligt idag och det är ungefär samma som första beskedet. Sen är knät fortfarande väldigt svullet och det är svårt att i dagsläget exakt säga hur länge jag blir borta, Säger Axel Holmström till Norran.

Holmström hann bara spela två matcher mellan den tidigare skadan och den som han nyligen har dragit på sig. Men Holmström ser inte bara beskedet som någonting negativt.

– Men det var väl både ett positiv och negativt besked. För det hade kunnat vara mycket bättre men också mycket sämre, säger Axel Holmström till Norran.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN