Hockeyfeber i Stockholm – Djurgården fyller Globen

Under annandagen fyllde AIK Hovet för första gången den här säsongen när laget tog emot Leksand. Ikväll fyller Djurgården både kassaskrinet och Globen 13 850 åskådare väntas när Stockholms Stolthet tar emot ärkerivalen Färjestad från Karlstad.

Djurgården laddar för dubbla hockeyfester, först ut är årets sista hemmamatch när ärkerivalen Färjestad kommer på besök. Ett fullsatt Globen väntar lagen i mellandagarna.

I 2016 års första hemmamatch väntar ett fullsatt Hovet när supporterklubben Järnkaminerna laddar för sin speciella dag, men 3 000 personer i klacken, ett mäktigt tifo utlovas och en stämning som egentligen Djurgården är ensamma om i Hockeysverige. Denna gång är det Örebro som får känna på hur det är att vara motståndare när Järnkaminerna slår på stort. Det är dessutom starten på Djurgårdens 125-årsjubileum så räkna med att supportrarna är laddade till tänderna.

Globen redan utsåld och Hovet den 9 januari börjar närma sig lapp på luckan även den. Det gäller att vara ute i tid om man ska se hockey i Stockholm under jullovet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN