Har Linköping fått blodad tand eller är säsongen slut i eftermiddag?

Linköping gjorde allt för att gripa det sista halmstrået för att förlänga säsongen minst en match till senast borta mot Skellefteå. Idag får det en ny chans, frågan är om luften gick ur dem senast eller om de fått blodad tand.

Linköpings forwardstalang Jakub Vrana har helt klart för sig vad det är som gäller i dagens match och även en nyckel till hur de ska vinna matchen.

– Vi måste vinna matchen, så enkelt är det, säger han till Linköpings hemsida och fortsätter:

– Vi får inte tänka för mycket på de tidigare matcherna, det som skett har skett och det är sånt som händer. Vi måste spela vårat spel och vinna matchen.

Backen Carl Dahlström analyserar förra matchen.

– Jag tycker vi steppade upp rejält förra matchen, nu gick det som det gick tyvärr. Vi måste försöka komma ut och spela ungefär som vi gjorde senast, säger han till hemsidan.

Dahlström vet också hur Linköping måste spela för att vinna matchen.

– Vi måste fokusera på att sätta försvarspelet. Det går inte att släppa till för mycket tre-mot-tvåor och liknande situationer, där är dem är jäkligt effektiva. Vi måste vara noga vid alla linjer och inte släppa till så mycket farliga situationer i vändningarna.

Hittills har Skellefteå varit flera nummer större på alla positioner än Linköping. Ska de förlora är det på eget grepp och inte Linköpings styrka. Misslyckas Linköping med sin gameplan kan det rinna iväg ordentligt.

Tips: 2-5

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN