Har Djurgården hittat formen under uppehållet?

Sweden Hockey Games är över för den här gången och ikväll drar SHL igång igen. En av kvällens matcher spelas mellan Djurgården som har fem raka förluster och Brynäs som har gjort elva mål på sina två senaste matcher. Men detta var innan uppehållet.

Djurgården har haft en svängig säsong där man har huserat i den nedre halvan av tabellen. Men just när det såg ut som man var på väg uppåt så hamnade man istället i en ordentlig formsvacka. Den svackan håller i sig än och stockholmslaget är uppe i fem raka förluster. Under uppehållet har man även tappat två spelare i Jeff Tambellini och Juuso Ikonen. Den sistnämnda till just kvällens motståndare Brynäs.

Gästerna vill rida vidare på sin starka avslutning

Brynäs hade även dem en formsvacka som man lyckades bryta precis innan landslagsuppehållet genom att göra elva mål på två matcher i ett dubbelmöte mot Luleå. Nu vill laget från Gävle rida vidare på den matchen in i slutspurten av serien. Brynäs ligger på en sjätteplats i tabellen men har lika många poäng som sjuan Färjestad. Laget är ute efter att öka avståndet ner till lagen under strecket.

Brynäs meddelar på sin hemsida att deras tuffa back Simon Bertilsson gör comeback efter skada i kvällens match.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN