Han tar över som ny VD i Växjö Lakers

Stefan Hörberg väljer att ta klivet bort från posten som VD för Växjö Lakers. Hörberg vill satsa på sitt egna bolag och klubbens nya VD är utsedd. 

Sommaren 2015, den 31 juli, blev Stefan Hörberg ny VD i Växjö Lakers. Men eftersom hans bolag, HP Tronic, är inne i en ny fas så väljer han att ta klivet tillbaka. Hörberg kommer fortsätta att jobba för Växjö Lakers tills att uppsägningstiden löpt ut, men då som vice VD till Henrik Evertsson, som tar klivet upp från sin roll som sportchef.

– Det har varit en fantastisk utmaning att få vara VD i Växjö Lakers. Sedan en tid tillbaka har jag flaggat för att jag måste ägna mer tid åt mitt bolag, säger Stefan till klubbens hemsida. 

Styrelsen tror på Henrik Evertsson

Klubbens nya VD, Henrik Evertsson, kommer axla rollen som klubbens VD. Styrelsen inom Växjö Lakers har ett stort förtroende för Evertsson som varit i föreningen sedan säsongen 2004/2005. Nu väntar nya uppgifter för Henrik som VD för Växjö, men det tror inte klubbens ordförande, Michael Marchal, ska vara några problem.

  • Henrik Evertsson har under lång tid visat prov på starkt ledarskap och på att få ihop ett vinnande team. Därför har han styrelsens fulla förtroende.

Michael Marchal vill se att Evertsson stärker upp verksamheten, liksom han gjort kring klubbens A-lag de senaste åren.

– Henriks huvudsakliga uppgift i VD-rollen är att optimera den organisation vi idag har och kvalitetssäkra verksamheten. Detta arbete har redan gjorts på ett framgångsrikt sätt i vår A-lagsverksamhet under hans ledning.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN