Guter nobbar DIF – stannar i Karlskrona

Den tidigare Djurgårdsforwarden Mattias Guter har de senaste dagarna ryktats vara på marknaden. Men spelarens agent nekar, det blir ingen flytt. 
– Han har två år kvar på kontraktet, säger agenten till Hockeybladet.nu.

Mattias Guter har varit ett en stor snackis de senaste dagarna. Den 6:e februari kunde bloggaren MrMadhawk avslöja att KHK-stjärnan bjöds ut på marknaden. Enligt flera lösa rykten på sociala medier uppgavs han då vara aktuell för Djurgården, något agenten nekar.
– Nej, han stannar i Karlskrona och kämpar på där, säger agenten, Johan Altberg, till Hockeybladet.nu.

Är det spikat i mattan?
– Ja, han har två år kvar på kontraktet med Karlskrona.

Guter som tidigare har representerat Djurgården under säsongerna 2012-2015 hamnade i Karlskrona efter att ha lämnat Djurgården. Ifjol gjorde han fullständig succé i KHK och bidrog med 32 poäng på 48 matcher. I år har han haft det lite tyngre och poängskörden har minskats något.

Tidigare har Djurgårdens sportchef, Joakim Eriksson uttalat sig om att Mattias Guter är en bra spelare och en spelartyp som saknas i dagens Djurgården.
– Men Mattias är en typ som vi saknar i vår forwardsbesättning. En riktigt utpräglad målskytt och en bra straffläggare. Han har kanske inte den där sizen som vi söker just nu men det är en bra spelare, sade han då. 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN