Gustav Possler: ”Försöker bidra med glatt humör”

Djurgårdsspelaren och tidigare Modo-stjärnan Gustav Possler hann inte ens debutera för sin nya klubb Djurgården innan han skadade sig. Possler bröt foten i samband med en träningsmatch och har en bit kvar innan han kan göra debut för sin nya klubb.

Gustav Possler värvades till Djurgården från Modo efter att säsongen avslutats för den numera hockeyallsvenska klubben.

Men i samband med en träningsmatch drabbades Djurgården och Possler av en skada. SHL-klubben meddelade att det var allvarligt och att forwarden hade brutit fotleden. Men nu några månader senare är han snart tillbaka på isen igen.
– Det har gått bra. Sakta men säkert har jag tagit framsteg. Det har tagit sin tid, men det börjar närma sig nu, säger Possler till Hockeybladet.nu

Djurgården har haft de tufft och ligger näst sist i SHL. Possler tycker det är extra tufft att sitta utanför när han själv inte kan bidra med mer än glatt humör.
– Det är extra tufft att det inte går bra för laget. Det finns inte så mycket mer att göra än att dyka upp och försöka bidra med ett glatt humör.

Vad är det som har gått så fel med tanke på inledningen av säsongen?
– Det är en svår fråga. Det är en jämn serie och det handlar mycket om marginaler. Självklart vill vi göra fler mål och ta färre utvisningar. Det är svårt att göra mål i boxplay och det är där vi har förlorat matcherna, säger Possler.

Possler beräknas vara tillbaka på is runt nästa landslagsuppehåll. Men först väntar ännu ett ingrepp i foten.
– Svårt att säga, jag har något mer ingrepp kvar. Men efter det ska det vara bra direkt och då är det bara att låta såret läka. Jag siktar att vara på is vid nästa uppehåll.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN