Grossmann nära SHL-klubb

Efter spekulationer kring olika klubbar sägs nu backen Nicklas Grossmann vara nära en överenskommelse med SHL-klubben Örebro, det rapporterar Sportbladet under onsdagskvällen.

NHL-backen Nicklas Grossmann har uppvaktats av många. Främst har Djurgården Hockey nämnts bland tänkbara kandidater till att plocka in Stockholmaren. Klubben har även tidigare klargjort för Hockeybladet att man haft intresse för backen.
– Vi har haft kontakt med Nicklas Grossmanns agent Lars Cederström och vi tycker att Nicklas som person och ledare skulle passa bra in i Djurgården, sade Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till Hockeybladet den 14 november.

Efter det har uppgifter gällande att Marcus Högström är högaktuell för en återkomst i Djurgården uppges klubben inte längre vara aktuell för Grossmann.

Moderklubben aktuell

Nu rapporterar Sportbladet att Grossmann är nära en överenskommelse med SHL-konkurrenten Örebro HK, men Örebros representant Niklas Johansson är förtegen när Sportbladet når honom.
– Vi vet att han är ledig, men i övrigt har jag inga kommentarer, säger Niklas Johansson till Sportbladet.

Även Grossmanns moderklubb, Södertälje SK, ska inte uteslutas enligt Sportbladet. I en tidigare intervju med tidningen har backen uttryckt sin kärlek till klubben.
– Södertälje är laget i mitt hjärta. Och det är även nära till mitt hem i Trosa. Men det är allsvenskan, det måste­ man väga in. Får ta mig en funderare där.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN