Gordon: ”Alla har något att spela för”

Tvåan Linköping går för seriesegern inför kvällens möte sexan med Skellefteå. Så här säger LHC:s Andrew Gordon och Skellefteås Sebastian Ohlsson om matchen.

Med fyra omgångar kvar att spela så har Linköping fyra poäng upp till serieledande Växjö. Ikväll ställs man mot Skellefteå på bortaplan. Ett Skellefteå man slagit två gånger på tre möten den här säsongen.

”Alla är tuffa att möta”

Linköpings Andrew Gordon har inte riktigt producerat på samma nivå i år som förra säsongen. Det har blivit 23 poäng på 46 matcher till skillnad från de 44 han gjorde på 52 matcher förra året. Trots det så är han hoppfull inför avslutningen på grundserien när Växjö ska utmanas om seriesegern.
– Det är tuffa matcher. Alla är tuffa att möta just nu när alla har något att spela för och det visar hur stark ligan är, säger han till LHC:s hemsida.

– Det är de här matcherna du vill spela, att få utmana dig själv varje kväll inför slutspelet när man går in i den tuffaste tiden på året.

”Måste höja lägstanivån”

Samtidigt så är en av Gordons motståndare, Skellefteås Sebastian Ohlsson, väl medveten om att det blir en tuff match ikväll.
– De är ett riktigt tufft lag att möta. Har flera bra spelare och många som kan göra poäng så det blir utan tvekan en tuff match, säger Ohlsson till Skellefteås hemsida.

– Det är ju bara viktiga matcher kvar för att slåss om sista platserna inför slutspelet, så nu gäller det framför allt att steppa upp och göra en betydligt bättre match än senast. Jag är jättetaggad. Vi måste höja lägstanivån och göra tre bra perioder. Det gäller att lyfta fram spelet hela tiden och sedan ta det därifrån.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN