GLÄDJEBESKEDET: Stjärnan tillbaka efter skada

Skadan har hållit stjärnan borta de senaste tre matcherna. Nu är det dags för comeback när Brynäs kommer på besök. Bottenlaget får tillbaka en ledande spelare i jakten på säker mark.

I den sista matchen 2017 skadade sig stjärnan Ted Brithén och tvingades kliva av isen. Sedan dess har han missat tre av lagets matcher. Laget har gått bra trots Teds frånvaro på isen. Under Teds frånvaro har laget besegrat Djurgården med 2-1 och nu senast vann man mot serieledaren Växjö med 6-2. Nu får laget tillbaka en spelsugen Brithén.

– Det kändes bra. Jag är spelsugen som bara den, det är aldrig kul att vara utanför laget, säger Ted efter måndagens träning. Jag vill vara med och bidra. Det har varit grymt bra stämning i Lindab Arena på våra hemmamatcher och man får en kick av fansens engagemang. Problemet nu när jag inte spelat är att jag har ingenstans att göra av med överskottsenergin, säger Ted till Rögles hemsida.

Brynäs näst på tur

På torsdag väntar Brynäs som för första gången denna säsongen gästar Lindab Arena. Efter de första två matcherna i Gavlerinken så har laget varsin seger.

– Brynäs har fått ordning på sitt spel och varit framgångsrika en längre tid. För oss gäller det att fortsätta på samma spår som de senaste matcherna med bra inställning och fokus. Och få hjälp av publiken, säger Ted.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN