Fyra mål på fyra matcher – målkungen gör comeback

HV71 har inte haft något flyt i december månad. Med fyra raka förluster och endast fyra mål gjorda återvänder målkungen till kvällens match för att vända läget.

Mörkt och grått, de orden sammanfattar senaste tiden hos HV71. Med många skador och andra avbräck på flera av de viktiga pjäserna i laget, har förlusterna haglat. Senast Johan Lindboms mannar vann en hockeymatch var den tredje december mot Örebro. Efter det har laget torskat fyra raka och endast gjort fyra mål.

Skyttekungen återvänder

Till kvällens match, hemma mot Malmö får Jönköpingslaget välkommen förstärkning när skyttekungen, Martin Thörnberg, återvänder från skada. Publikfavoritens comeback är självklart jätteviktig för HV71, som har Lias Andersson på JVM, och forwarden Teemu Laine är skadad. Detsamma gäller även backen Andreas Borgman, vars rehabilitering flyter på bra.

– Det har varit tunga tapp på anfallssidan, producerande spelare som inte varit med. Det är väl inte förklaringen helt och hållet, men det känns skönt att ikväll är Martin Thörnberg tillbaka, och jag hoppas även Simon Önerud är tillbaka från förkylningen, säger tränaren Johan Lindbom till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN