Frölundas drömvärvning för att ersätta storstjärnan

Henrik Tömmernes har gjort dundersuccé i årets upplaga av SHL. Nu förbereder klubben för att ersätta honom med en riktig stjärnvärvning. En av de potentiella ersättarna ska vara Erik Gustafsson som till vardags spelar i Rockford Icehogs.
– Alla som spelat i Frölunda tidigare kan vara intressanta, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.

Henrik Tömmernes ser av av allt att döma ut att lämna Frölunda efter innevarande säsong. Flera klubbar har anmält sitt intresse och enligt Schweiziska uppgifter är en av de intresserade klubbarna Schweiz-jätten HC Lugano.
– Vi vet om att han är attraktiv för klubbar utomlands och är förberedda för att han inte spelar med Frölunda nästa säsong. Mer säger jag inte, sa Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till bloggaren till bloggaren MrMadhawk.se för en månad sedan.

Göteborgarna vill ersätta med tidigare Frölunda-back.

Nu förbereder sig Göteborgsklubben för att ersätta landslagsbacken. Enligt Expressen är en av de tänkbara ersättarna NHL-meriterade Erik Gustafsson som tidigare spelat i klubben.
– Alla som spelat i Frölunda tidigare kan vara intressanta, säger sportchefen till sajten.

Gjorde 41 NHL-matcher ifjol

Erik Gustafsson, 24 har tidigare spelat i Djurgården innan han säsongen 13/14 valde att lämna för spel i Frölunda. Efter två säsonger av succé valde backen att vända till andra sidan atlanten för att testa på spel i NHL. Förra säsongen blev det 41 NHL-matcher men i år har det gått tyngre för backen som fått spendera sin säsong i farmarlaget Rockford IceHogs där han gjort 19 poäng på 46 matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN