Frölunda jagar serieledning i Ängelholm

Bottenlaget Rögle tar emot topplaget Frölunda hemma i Ängelholm. Frölunda vill återta platsen som serieledare från Växjö medan Rögle vill bryta sin långa förlusttrend som är uppe i tio(!) raka förluster. Kommer Frölunda plocka viktiga poäng i kampen om serieledningen eller kommer Rögle bryta sin långa förlusttrend?

Rögle är alltså absolut sist i tabellen och är med sina tio raka förluster hela åtta poäng efter nästjumbon Leksand. Rögle jagar febrilt efter poäng i kampen om att slippa kvala för att hålla sig kvar.

Frölunda å andra sidan ligger tvåa i tabellen på lika många poäng som serieledande Växjö. På pappret är detta med andra ord en match som Frölunda borde vinna ganska enkelt. Det som talar för Rögle är att Frölunda har tre förluster på de fyra senaste matcherna vilket är lagets sämsta notering på hela säsongen.

En spelare in och två spelare ut

Rögle är fortsatt skadedrabbat och kommer till spel med inte mindre än åtta spelare frånvarande. Även om man får tillbaka David Åslin till matchen så tvingas Sebastian Collberg och Cade Fairchild stå över.

Skadeläget i Frölunda är ljusare men man saknar ändå fyra spelare till kvällens match. Det senaste är att Sebastian Stålberg står över matchen.

Pucksläpp: 18.30 i Lindab Arena, Ängelholm

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN