Frölunda förlänger med nyckelspelare: ”Jag trivs jättebra här”

Frölunda går som tåget i SHL. Under kvällen meddelade man att man förlänger med en av sina nyckelspelare inför nästa säsong. Backen Matt Donovan har förlängt sitt kontrakt.
– Det var skönt att få det ur vägen, säger Matt Donovan till Frölundas officiella hemsida.

Backen Matt Donovan hämtades till Frölunda ifrån Rochester Americans i AHL inför säsongen. Klubben är så pass nöjda med hans insatser att man väljer att förlänga samarbetet med ännu en säsong. Huvudpersonen själv är nöjd över att få stanna i Göteborgs-klubben ännu en säsong.
– Jag trivs jättebra här, både på och av isen. Och jag har blivit en bättre spelare och vill fortsätta att utvecklas här, förhoppningsvis tar jag ytterligare ett par kliv framåt, säger han.

Stannar i klubben tills 2018

Det nya kontraktet innebär att han stannar i klubben fram tills våren – 2018. Frölundas sportchef Fredrik Sjöström är glad över att man kommit överens om en förlängning med den NHL-meriterade amerikanaren och hoppas att han ska utvecklas ännu mer.
– Det här känns bra. Matt har tagit kliv hela säsongen och har blivit en Frölundaspelare. Det roliga är att Matt hela tiden vill bli bättre och fortsätta utvecklas här, säger han.

Fått mycket speltid

Donovan har under tiden i Frölunda fått mycket speltid och har under sina 42 matcher producerat 11 poäng. Backen beskrivs som en smart spelande back som är väldigt duktig på skridskorna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN