Forwarden vänder hem till Karlstad

Han lämnade Färjestad och Karlstad säsongen 2011-12. Men nu så vänder Karlstadsonen hem till moderklubben Färjestad. Och finns med redan på onsdagens träning.

Forwarden Gustav Rydahl vänder hem till Färjestad och Karlstad. Han lämnade klubben säsongen 2011 och har sedan dess representerat Frölunda, Växjö och nu senast Luleå. –Det här har man ju väntat på sedan den dagen man lämnade Karlstad, att få återvända och spela i Färjestad, säger Rydahl.

Fysisk spelare

Gustav Rydahl är ingen liten pjäs. 191 cm lång och väger ca 100 kilo kommer nu ge tyngd åt Färjestad. Samtidigt som han är jobbig att möta för motståndarna, en roll som han själv trivs i.

-Det är ju en av mina styrkor, att vara jobbig och kanske reta upp en och annan motståndare. Jag har säkert retat upp en och annan Färjestadsspelare genom åren så jag kanske får börja med att be om ursäkt, skrattar han i en intervju till Färjestads hemsida.

Kontrakt säsongen ut

Kontraktet med Rydahl gäller först och främst säsongen ut, men kan komma att förlängas.

–Det gäller väl egentligen alla som vi tagit in, att gör de ett bra jobb och vi har en plats i vårt pussel framöver så finns ju alltid möjligheten att de är kvar. Se bara på Johan Ivarsson, säger Jakobsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN