Forwarden förlänger med Redhawks

Lars Bryggman anslöt till Malmö Redhawks på lån från IK Pantern 2016. i gårdagens match mot Malmö noterades han för två assistpoäng och idag kritade han under ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare två säsonger.

Lars Bryggman inne på sin bästa säsong hittills i karriären och har svarat för 19 poäng på 40 matcher i SHL. Han debuterade i SHL och för Luleå som 20-åring. Där han vann CHL-titel 2015. Nu står det kalrt att det blir två nya år i Malmö för forwarden.

–Det ska bli jättekul att vara kvar i klubben. Jag tycker att vi har en miljö här i Malmö där spelare utvecklas och blir bättre. Som lag tar vi dessutom steg hela tiden och jag ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma både den här våren och de två kommande säsongerna, säger Lars Bryggman själv i en kommentar till klubbens hemsida.

Sylvegård nöjd med förlängnigen

–Vi är självklart mycket glada över att få behålla Lars. Han har gjort en jätteresa sedan han anslöt till oss från Pantern och vi ser honom som en stöttespelare hos oss framöver. Fortsätter han att utvecklas på liknande sätt är han en potentiell landslagsman, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN