Två formstarka lag i jakt på nya poäng

Formstarka tabelltolvan Örebro tar emot formstarka tabellåttan Färjestad ikväll. Det är upplagt för en het drabbning mellan två lag som inte tycker om varandra.
– Jag tror att det blir en trevlig tillställning för publiken, säger Joel Mustonen till Örebros hemsida.

Två lag med fin form drabbar samman ikväll i Behrn Arena. Det handlar om säsongens sista möte mellan Örebro och Färjestad. Båda lagen har två raka segrar inför kvällens match – men endast ett av dem kan fortsätta sin segersvit.

Viktiga poäng på spel

Situationen för Örebro innebär främst kamp för att slippa kval. Man har sju poäng ner till Leksand under kvalstrecket och nio poäng upp till Karlskrona på åttondelsfinalplats. Färjestad däremot, som höjt sitt spel på sistone, kan börja blicka uppåt mot en direktplats till slutspelet. Man har för närvarande fyra poäng upp till säker mark, men har en match mer spelad än sexan Brynäs.

Håll ett öga på…

…glödhete Alexander Johansson i bortalaget, samt målvakten i Örebro – Axel Brage. Båda har gjort det riktigt bra på sistone, så låt er inte förvånas om de får mäta sina krafter mot varandra flertalet gånger i kvällens match. Även Örebros segerskytt från senast, Joel Mustonen, är värd att följa med blicken.
– Jag tror att det precis som vanligt mot Färjestad kommer att bli en väldigt jämn match och säkert en trevlig tillställning för publiken, säger Mustonen till Örebros hemsida.

Matchen startar klockan 19.00.

Tidigare möten den här säsongen:
Färjestad – Örebro 2–1
Örebro – Färjestad 3–1
Färjestad – Örebro 6–4

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN