Foto: Bildbyrån
Färjestad stärker upp sin målvaktssida. Under fredagen presenterade man en ny målvakt från Hockeyallsvenskan. Det handlar om Arvid Holm från Karlskrona HK. 

Grundseriesegraren Färjestad har agerat på marknaden. Klubben har värvat in en ny målvakt från Hockeyallsvenskan. Arvid Holm som förra säsongen stod 32 matcher i Karlskrona är klar för klubben. Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

– Det var skönt och väldigt bra för min utveckling att få spela i en toppklubb som Färjestad med allt vad det innebär. Att få jobba med ”Masken” och Markus är ju en möjlighet man tar om man ges chansen, säger Arvid Holm till klubbens hemsida.

Han ser fram emot chansen att få spela i SHL.

– Förra säsongen lärde mig mycket.Det är en stor skillnad att spela seniorhockey då alla är större, starkare och det går fortare. Sen har du resandet som ska kombineras med mycket spel. Det är också en grej att vänja sig med och det tycker jag att jag har gjort. Men hierarkin är ju ganska tydlig till en början, men min ambition med den här flytten är såklart att få spela så mycket som möjligt. Annars vore det ju ingen idé, säger han till Färjestads hemsida.

Läs mer om Färjestad>>>

Kommentarer

Kommentarer