FBK-SILLY: Värvar forward från SM-finalisten

Färjestad fortsätter med lagbygget inför nästa säsong. Idag meddelade klubben på sin hemsida att man gjort klart med en forward från en av årets SM-finalister.

Jesper Olofsson byter Skellefteå mot Färjestad inför kommande säsong. Jesper har haft ett bra år i Skellefteå där han stod för 21 poäng på 52 spelade matcher. Han spelade nyligen SM-final med Skellefteå där det blev en silvermedalj. Nu flyttar han ner till Karlstad och Färjestad där han sedan tidigare har en del bekanta ansikten.

– Det är såklart lättare att komma till ett lag där man har någon eller några bekanta sedan innan. Det gör ju att man har mycket lättare att komma in i rutiner med lagkompisar och annat, säger han till klubbens hemsida.

Vill bli mer framträdande

Flytten till Färjestad beror delvis på att han vill bli en mer framträdande spelare i laget än vad han hittills har varit i Skellefteå. Han kommer till ett Färjestad där han sedan tidigare har en del bekanta ansikten. Något som gör det enklare att komma in i laget.

–Det är såklart lättare att komma till ett lag där man har någon eller några bekanta sedan innan. Det gör ju att man har mycket lättare att komma in i rutiner med lagkompisar och annat, säger han.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN