FÄRJESTAD: Stjärnan kan vara tillbaka imorgon

Färjestad ser ut att få tillbaka en trio spelare till morgondagens match hemma mot Örebro. Bland annat ser stjärnan Joakim Nygård ut att kunna spela.
– Jag är redo om Pennan tar ut mig, säger Joakim Nygård.

Färjestad har varit utan trion Joakim Nygårds, Olle Lycksell och Jacob Peterson. Nu verkar det som att de är på väg tillbaka, de är redo för spel inför morgondagens derby mot Örebro. Nygård är tillbaka efter operation.

– Det känns bra och jag är redo. Sen beror det ju på om Pennan (Johan Pennerborn, tränaren) tar ut mig också, säger Joakim Nygård till Färjestads hemsida.

Precis som Nygård är Jacob Peterson tillbaka efter skada och han ser ut att hamna i en spetskedja direkt. Som det verkar kommer han att spela med Färjestadsstjärnorna Michael Lindqvist och just comebackande Nygård.

– Det kan man säga. De är grymt skickliga och om det blir spel, och tillsammans med dem, så kan det ju bli riktigt kul. Tror vi kan komplettera varandra bra där ute, säger Peterson till klubbens hemsida.

Förkylt

För Lycksells del har det handlat om en förkylning som stoppat honom. Nu är han klar för spel. Att trion är tillgängliga är något som gläder tränaren Johan Pennerborn.

– Det är bra att ha killarna friska och hela. Laget tar vi som vanligt ut matchdag, det är 18 timmar kvar till nedsläpp och mycket kan hända. Men känns det bra även i morgon så kan det ju bli aktuellt, säger han till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN