Färjestad på värvningshumör – två spelare ska in

Efter en fullkomligt lysande start på säsongen med 24 poäng på 9 matcher har det gått tyngre på slutet. Nu är sportchefen Peter Jakobsson i färd med att värva två spelare till Karlstadsklubben.

24 poäng på 9 matcher till att börja med. Efter det har det ”bara” blivit 26 poäng på 19 matcher. Det gör att Färjestads sportchef Peter Jakobsson har börjat kolla på nyförvärv till klubben. Med tre spelare uttagna till JVM i form av Fabian Zetterlund, Oskar Steen och Olle Eriksson-Ek plus skador på Anton Grundel och Rasmus Asplund så har Jakobsson idag satt sig ner med tränarteamet för att se hur man ska gå tillväga framöver.

Två spelare ska in

Det är till lokaltidningen NWT som Jakobsson berättar planen inför resten av säsongen.

– Vi söker en ny back och en ny forward för att bredda truppen och säkra upp för skador. Det handlar om permanenta lösningar för resten av säsongen. Vi tittar både i och utanför Sverige, säger Jakobsson till NWT.

Idag blev det klart att man förlänger med assisterande tränaren ”Ante” Karlsson, så det där mötet gav mer resultat än bara på spelarfronten. Räkna med att Färjestad kommer värva två spelare framöver alltså.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN