Lagen börjar se om sina trupper inför nästa säsong och rycker även i motståndarnas spelare. Enligt MrMadhawk.se är HV71:s forward Christoffer Törngren på konkurrentens radar.

Säsongen börjar lida mot sitt slut och silly season-ryktena duggar allt mer tätt. Senaste i raden av alla rykten är att HV71-forwarden Christoffer Törngren återfinns på Färjestad BK:s radar uppger MrMadhawh.se.
– Det är en yngre spelare med potential, men jag har inte hundra koll på honom, säger Färjestads nuvarande sportchef Håkan Loob till MrMadhawk.se.

MrMadhawk: Enligt uppgift är ni mycket intresserade av honom.
– Jag har bara koncentrerat mig på att vi måste hitta någon form av kontinuitet i de vi har haft nu. Och det är där vi står.

Törngren som sedan hösten 2013 representerat HV71:s organisation har under säsongen mäktat med 17 poäng på de hittills 44 spelade matcherna.

Tidigare idag tillkännagav även Färjestad Håkan Loobs ersättare som sportchef som blev Peter Jakobsson. Även HV71 har släppt nyheter under dagen. Forwarden Erik Andersson förlängde sitt kontrakt med Jänköpingsklubben.

Kommentarer

Kommentarer