Färjestad förlänger med nyckelspelare

Färjestad meddelade under tidig onsdagsförmiddag att man förlängt kontraktet med två av sina nyckelspelare.
– Det känns väldigt kul att de här två spelarna kommer att fortsätta spela hos oss i Färjestad BK, säger sportchef Håkan Loob, till klubbens hemsida.

Ole Kristian Tollefsen och Joakim Nygård har båda förlängt sina kontrakt för de kommande två åren.
– Nygård var ett jagat byte så det känns väldigt roligt att han ändå valde att stanna och utvecklas hos oss. Han har en enorm utvecklingspotential, säger Loob till Färjestads officiella hemsida.

Nygård själv tvekade aldrig över förlängningen och menar att det var ett självklart val.
– Det var många som var intresserade men för mig var det aldrig några större funderingar. Har faktiskt inte lyssnat så mycket. Färjestad har alltid varit mitt förstahadsval, det är här i Färjestad jag har fått min fostran, det är här jag vill spela och utvecklas, säger Nygård.

Den storväxte backen Ole-Kristian Tollefsen är också han väldigt nöjd över det nya kontraktet.
– Det har hela tiden varit mitt mål och min önskan, att få spela vidare i Färjestad BK. Det är den klubb jag alltid velat spela för som grabb och det är jättekul att få fortsätta med det. Min fru och jag har rotat oss gott i Karlstad och våra barn vet inget annat än att bo i Karlstad. Det är även en trygghet för min familj att vi nu blir kvar, säger Tollefsen som efter att det nya kontraktet löper ut kommer att vara 35 år.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN