Färjestad: Borta från spel i 6-8 veckor

0
452
Foto: Bildbyrån
Under Färjestads match mot IK Oskarshamn skadades Jens Westin mycket illa. Backen blir borta från spel i 6-8 veckor enligt klubbens hemsida

Det var under slutskedet av matchen mot Oskarshamn Färjestad-backen Jens Westin fick föras ut med hjälp. Nu kommer beskedet att Westin drabbats av en fotledsfraktur och blir borta i 6 – 8 veckor.

– Jag har ju min spelstil och i min uppgift är att förhindra att skott kommer fram, samt att jag ville att Arvid skulle få hålla nollan. Skottet träffade illa så jag åkte och bytte. När jag åkte ut i mot nästa byte kände jag att något inte stod rätt till och när jag skulle göra en liten vändning så vek sig foten under mig och det gjorde jävligt ont helt enkelt, säger Westin till Färjestads hemsida.

Tackar publiken 

Matchen vanns av Färjestad med hela 12-0. Men allt fokus kom att handla om backen Jens Westin som går ner och täcker skott med dryga minuten kvar. Allt för att hålla nollan enligt Westin själv.

När backen leddes av isen sjung fansen hans namn. Det var dock inget som han själv märkte, men vill dock rikta ett tack till alla. – Jag vill passa på att tacka för det de sjöng. Det värmer, säger Jens Westin.

Läs mer om Färjestad här >>> 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

arton − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.