Får Malmö upp Leksand i brygga?

Malmö såg ut att gå mot förlust i den första matchen borta mot Leksand i Direktkvalet till SHL. En tung vändning två gånger om gjorde att Skånelaget hamnade i förarsätet i matchserien. Nu väntar en tuff match i Malmö Arena.

Innan matchserien startade ställdes frågan om Leksands ringrost efter tio dagar utan match skulle ligga dem i fatet mot ett Malmö som hade matchtempot i kroppen. Malmö rivstartade och hade en puck i målramen efter bara nån halvminut. Ett par minuter in i matchen gjorde Leksand 1-0 och många trodde att SHL-rutinen skulle fälla avgörandet. När sedan Leksand gjorde 2-0 såg saken klar ut. Men Malmö kom tillbaka och synade Leksands svagheter, där matchtempot var en stor svaghet. Rädslan att förlora kom även den fram makant.

Nu är det dags för match två i bäst av sju och frågan är om Leksand har kommit upp matchtempo, hur stukat är självförtroendet efter 14 raka förluster? Kommer Leksand att kunna stå emot trycket från Malmös publik? Frågorna hopar sig kring Leksand som kan hamna ordentligt i brygga om de förlorar ikväll.

Klarar Malmö av att leverera när favoritskapet helt plötsligt ligger på dem igen, de måste inte vinna. Kan de leverera inför sin hemmapublik eller knyter det sig som så många gånger förr.

Tips: 5-4 efter förlängning

[yop_poll id=”17″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN