FALK: ”Därför lämnar jag Djurgården”

Idag meddelade Djurgården att trotjänaren får lämna klubben som han spelat i sedan 2010. Han var med i resan om att spela tillbaka Djurgården från Hockeyallsvenskan till SHL.
-Det är blandade känslor och man är ju Djurgårdare och van vid allt i Stockholm, men framtiden kan bli ljus, säger Alexander Falk till Hockeybladet.

Alexander Falk har spelat 248 matcher i Djurgården, en klubb som han har spelat i sedan 2010. Nu går man skilda vägar efter att man inte kommit överens om delar i kontraktsdiskussionerna.

– Vi kom inte riktigt överens om roll om kontraktet och det är de två sakerna som gör att jag lämnar Djurgården. Jag har samtidigt varit runt sjundeback i Djurgården och jag känner att jag vill ta nästa steg och ta ett större ansvar. Och det var i framförallt det om rollen som jag känner var avgörande. Jag vill ha en större roll och där hade vi olika tänk.

Bästa säsongen hittills

Alexander Falk har haft sin bästa säsong i Djurgården i år. Totalt sett blev det åtta poäng på 50 spelade matcher. Och det är med blandade känslor han lämnar Stockholm.

– Det är blandade känslor och givetvis tråkigt. Man är ju Djurgårdare och sen van med allt som finns i Stockholm. Men nu kommer en ny framtid som jag hoppas blir ljus. Samtidigt så har jag har gjort en bra säsong och haft mer i mig än vad jag har kunnat visa och hoppas jag kan ta nästa steg under kommande säsong.

Det snackas om nykomlingarna Timrå som ny klubbadress, vad säger du om det?

– Där får det nog bli inga kommentarer avslutar Alexander Falk till Hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN