Efterlängtat anfallsess klar för Djurgården

Under kvällen gjorde Djurgården klar med sin efterlängtade forwardsförstärkning Detta efter att spelaren lämnat sin SHL-klubb under transferdagens sista timmar.

Niclas Bergfors och Linköping valde under kvällen att gå skilda vägar då spelet inte alls stämt under säsongen för nyförvärvet. Båda parterna upplever att spelet inte varit av den förväntade standarden och beslutet är ömsesidigt.

Ny klubb minuten senare

Efter att Linköping bekräftat att Bergfors lämnar, så tog det inte lång tid innan den nya klubbadressen stod klar. Den NHL och KHL-meriterade forwarden fortsätter sin karriär i Djurgården och Stockholm. Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson är nöjd med sin nya rekrytering och tror han kommer lyckas bättre i Djugården än Linköping.

– Niclas är en spelare med bred erfarenhet och som fysiskt sett är i sina bästa år som hockeyspelare. Vi tror att vi har goda möjligheter att få en bättre prestation av honom än vad Linköping har lyckats med, säger Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Kontraktet mellan Djurgården och Niclas Bergfors sträcker sig även över nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN