Home Klubbar Rögle Efter vinsterna – två skadade spelare

Efter vinsterna – två skadade spelare

0
107

Igår vann man mot topplaget Linköping. Under dagen meddelade Rögle BK att man fått två skador, på lagkaptenen Christopher Liljewall samt den hårdföre backen Jesper Williamsson.

De senaste fyra matcherna har Rögle matchat samma lag, men nu har laget återigen drabbats av skador. Lagkaptenen Christopher Liljewall samt den defensivt starka backen Jesper Williamsson åkte på smällar när Rögle slog Linköping under tisdagskvällen, vilket gör att de missar veckans återstående matcher mot Brynäs och Skånederbyt mot Malmö.
– Vi har det laget vi har och ska fortsätta jobba på och hitta vägar att vinna matcher. Vi ska vara aggressiva och aktiva i vårt spel mot Brynäs, säger Rögletränaren Anders Eldebrink till HD.se

Tidningen skriver också att det finns stor chans till spel för Mathias From som varit borta från truppen en längre tid på grund av sjukdom.
– Det finns en stor chans att From får spela. Han har fart, är på gång efter sin sjukdom och har fått bygga upp sig i juniorlaget.
Rögle har nu endast åtta poäng upp till Örebro som ligger på säker mark. Tränaren, Anders Eldebrink menar att man kommer ge allt när man möter Brynäs på torsdag.
– Vi har möjlighet att närma oss Örebro och få dem ännu mer stressade. Brynäs har vunnit sex raka och vi fem – så det är två formstarka lag som möts. Det gäller att vi är ödmjuka inför uppgiften, Brynäs är ett lag som åker mycket skridskor och det måste vi också göra, säger Eldebrink till tidningen.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.