Efter utbrottet – nu backar Luleåtränaren

Efter gårdagens match mot Malmö i SM-slutspelet rasade Luleåtränaren Petter Lasu Nilsson mot domarinsatsen i en intervju med CMore. Nu ber han om ursäkt.

Luleå Hockeys huvudtränare Petter Lasu Nilsson riktade skarp kritik mot domarinsatsen och situationsrummets arbete i matchen mot Malmö, bland annat efter ett bortdömt mål. Intervjun efter matchen fick stor spridning och hans uttalande har kritiserats. Nu går han ut och ber om ursäkt via Luleås Hemsida.

”Jag vill be om ursäkt till alla berörda för de kraftfulla ord och uttryck som jag använde mig av efter kvällens åttondelsfinal. Även fast det var i en situation med mycket känslor och stor besvikelse så är det inte acceptabelt att uttrycka mig på ett sådant sätt.”

CMore försökte bryta intervjun

I efterhand har även CMore tagit avstånd och meddelat att man försökt avsluta intervjun där Lasu sade följande: ”Det är bara kasta domaren åt helvete. Jag är så fruktansvärt besviken på domarinsatsen, hur man kan ta bort ett mål när man håller på att driva varenda dag med det här spelet att dra folk mot kasse, och vi gör allt som står i vårt makt och så tar de ändå bort det. Kasta domaren åt helvete. Ge mig böter om ni vill, jag tycker det är så jävla dåligt. Domarrummet kan de sluta med också. De behöver inte ta ett enda domslut en enda gång nån domare, för de skyller på domarrummet hela tiden. Nä, du förstår inte hur besviken jag är, jag skulle kunna dra… Jag skulle kunna mörda i det här tillfället. Jag är så fruktansvärt jävla irriterad.”

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN