Efter Twitterdebaclet – nu ber Skellefteå om ursäkt

Efter den dåliga stämningen efter helgens match mellan Brynäs och Skellefteå gick Skellefteå ut och skämtade rätt hårt på Twitter, något som missuppfattades av Brynässupportrarna. Nu ber Skellefteå om ursäkt.

Efter att Brynässpelaren Greg Scott knockats av Skellefteås Darren Nowick, var det riktigt dålig stämning redan på presskonferensen, se den här.

Efter Twitterdebaclet – nu ber Skellefteå om ursäktDet fick Skellefteå att på sin officiella Twitter ställa frågan om vem som först skulle be om ursäkt av Peter Andersson, tränare i Brynäs eller experten Sanny Lindström. Något som fick framförallt Brynässupportrar att gå i taket mot SHL-konkurrenten.

Då svarade Skellefteå med ytterligare ett syrligt Twitterinlägg, som även det fick Brynässupportrar att gå i taket för Klubbens osmidiga sätt Efter Twitterdebaclet – nu ber Skellefteå om ursäktatt skämta om händelsen där Brynästjärnan Greg Scott drog på sig en hjänskakning. Något som resulterade i matchstraff för Darren Nowick, som dock klarade dig från att anmälas till Disciplinnämnden för förseelsen.

Ber om ursäkt

Ytterligare något senare pudlar Skellefteå helt och stänger ner sitt Twitterkonto och vid återkomsten till det sociala mediet bad klubben samtliga inblandade om ursäkt.

 

Norrkonkurrenten högg direkt

Några som hängde med på det skämtsamma tåget var Luleå som triggade uppretade Brynässupportrar att köpa stödbiljett inför morgondagens norrderby mellan Luleå och Skellefteå.

Efter Twitterdebaclet – nu ber Skellefteå om ursäkt

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN