Home Klubbar Färjestad Efter succén – nu vill Färjestad förlänga med centerstjärnan

Efter succén – nu vill Färjestad förlänga med centerstjärnan

0

Färjestads stjärnspelare Johan Ryno har denna säsongen åter visat upp en hög nivå. Nu vill klubben förlänga med den rutinerade centern.
– Vi vill behålla spelare som visar framfötterna, säger Färjestads sportchef Håkan Loob till Värmlands Folkblad.

Inför förra säsongen målades han upp som ett stjärnförvärv men levde inte upp till förväntningarna. Denna säsongen har Johan Ryno var en av de ledande spelarna offensivt i Färjestad. Efter höstens framgångar uppger nu Värmlands Folkbladet att klubben nu vill förlänga med den långe centern, och parterna diskuterar.
– Det är självklart att vi diskuterar det, konstigt vore annars. Vi vill behålla spelare som visar framfötterna, säger Färjestads sportchef Håkan Loob till Värmlands Folkblad.

”Svårt att yttra mig”

Hittills denna säsongen har Ryno hunnit med 18 poäng fördelat på 22 matcher och har redan nu skördat fler poäng än under förra säsongen grundserie.
Enligt honom själv har det inte inletts några förhandlingar med Färjestad, men han uppger för tidningen att han trivs bra i Karlstad.
– Nu har jag inte pratat med min agent på några dagar men senast vi gjorde det hade inget kommit igång, berättar han.

VF: Hur ser du själv på framtiden?
– Det är svårt att yttra sig när man inte vet någonting om vad som ligger på bordet. Men jag och familjen trivs väldigt bra här i Karlstad och det känns så klart roligare nu när det går bättre med hockeyn.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.