Efter skadan – målvakten kallas hem

Malmö Redhawks har drabbats av ett återbud på målvaktssidan. Christopher Nihlstorp måste opereras. Nu kallas utlånade målvakten Jonas Gunnarsson hem från HV71. 

På grund av stark konkurrens på målvaktssidan valde Malmö inför säsongen att låna ut Jonas Gunnarsson till HV71. I HV71 har Gunnarsson gjort fyra matcher men har sagts vara påväg bort från klubben då konkurrensen återigen ökar i regerande mästarna. Nu kallas han istället själv hem av Malmö.

Skada på målvakten

Detta på grund av en skada på en av truppens två målvakter. Det rör sig om Christopher Nihlstorp som i gårdagens match, mot just HV71, skadade sig och nu behöver opereras.
– Stoffe” har ådragit sig en skada på underkroppen som kräver operation. Den kommer att genomföras under nästa vecka och rehabiliteringen beräknas ta mellan tre och fem månader, säger Malmös sportchef, Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

På grund av skadan kallas alltså utlånade Gunnarsson hem. En spelare som Sylvegård är nöjd att åter ha i truppen.
– I den här situationen var detta det bästa som kunde hända för oss. Jonas är en jättebra målvakt, det vet vi. Det är något han visat hos oss tidigare och även under hösten i HV71. Jag tyckte att vi hade seriens bästa målvaktspar med Oscar Alsenfelt och Cristopher Nihlstorp och det tycker jag att vi har även med Alenfelt och Jonas Gunnarsson, säger Sylvegård till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN