Efter ryktena – sportchefen dementerar

Så sent som igår gjorde Rögle ett tränarskifte. Nu kommer rykten om att Patrick Cehlin och Sebastian Wännström ska vara mycket nära andra SHL-klubbar. Detta dementeras dock kraftigt av Anders ”Masken” Carlsson.
– Det här är illvilliga rykten, helt falska uppgifter, säger Rögles sportchef till hd.se.

Rögle har gått tungt på slutet och valde under söndagen att göra en förändring på tränarsidan. Mikael Gath och Magnus Bogren fick lov att lämna för att göra plats för Patrik Ross och Roger Hansson. Idag kommer nya uppgifter rörande SHL-klubben. Patrick Cehlin ryktas vara klar för Djurgården till nästa säsong – och Sebastian Wännström för Brynäs. Anders Carlsson, sportchef i Rögle, dementerar dessa rykten.
–  Det här är illvilliga rykten, helt falska uppgifter. Jag fattar inte var det kommer ifrån, det är så tråkigt, säger han till hd.se och fortsätter.

– Patrick har inte skrivit på för någon annan, det hade jag vetat i så fall. Jag tycker det är tungt att Patrick ska få ta skit för detta. Han har gjort så mycket bra för Rögle och tog sig in i landslaget förra säsongen.

HD: Vad säger du om ryktena kring Sebastian Wännström och Brynäs?
– Jag kan totalt dementera de också.

Stjärnorna borta ett tag till – Fraser närmar sig spel

Både Cehlin och Wännström är i nuläget skadade och förväntas kanske vara tillbaka i februari.
– Vi räknar inte med dem förrän tidigast i februari. De har inte kunnat träna sedan november, förklarar ”Masken” för hd.se.

Däremot så finns det andra saker att glädja sig åt för Rögle-fansen – Matt Fraser är på väg att bli spelklar.
– Han är inte helt frisk än, men är i alla fall på is två–tre gånger i veckan nu. Tanken är att han ska komma tillbaka till Ängelholm när han är frisk, avslutar Anders Carlsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN