Efter ryktena – nu förlänger Rögle med Bibic

Senast igår ryktades Almen och Alen Bibic till Leksand. Det fick Rögles sportchef, Anders ”Masken” Carlsson att agera. Under eftermiddagen förlängde man kontraktet med bröderna.

Rögle meddelade under sena eftermiddagen att man förlängt kontraktet med två av sina nyckelspelare, Almen och Alen Bibic. Senast igår gick Sportbladet ut med uppgifter om att Leksand erbjudit bägge bröderna varsitt kontrakt som skulle börja gälla nästa säsong.

Men så blir det alltså inte, bröderna blir Rögle BK trogna de kommande två säsongerna. De själva verkar nöjda med avtalet. Till Rögles hemsida säger bröderna såhär.
– Det känns jättebra. Vi är glada att Rögle vill ha oss. Klubben har skapat en bra utvecklingsmiljö för oss spelare, säger Alen Bibic till roglebk.se

– Att vi skriver två år visar att vi tror på det och så vill vi ge tillbaka något till Rögle och fansen, säger Almen Bibic.

Rögle BK:s sportchef Anders ”Masken” Carlsson är även han nöjd med de två förlängningarna.
– Det är två spelare som utvecklats bra sen de kom till Rögle. De har visat stort hjärta och tror på det vi håller på med. Det känns bra att vi ska fortsätta jobba med varandra i två år till, det kommer att bli mycket intressant, säger Anders.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN