Efter hatet – nu talar domaren ut

Efter Rögles match mot Leksand tidigare i veckan nätmobbade en domare Rögles back Almen Bibic. Nu talar domaren ut. Till Hockeysverige.se berättar han om ångesten och att han vill be om ursäkt till Bibic.

Domaren Mikael Arnberg skapade stora rubriker när han skickade ett hat-meddelande till Almen Bibic efter matchen mellan Rögle och Leksand. I meddelandet stod det olika sorters glåpord och annat som kan ha kränkt Rögles back. I en intervju till Hockeysverige.se talar domaren ut om ångesten.
– Jag är djupt deprimerad och ångerfull över det som kommit från mig. Det är inte ursäktbart, men jag måste i alla fall försöka be om ursäkt och komma på rätt spår igen, säger Arnberg till sajten.

Mikael Arnberg menar att det var en impulsiv grej och att det inte var illa menat.
– Det bara brann till i huvudet på mig när jag fick se första tacklingen, som tydligen var en olyckshändelse, som Bibic delar ut. Tio sekunder senare kommer nästa tackling och båda blir proppade så pass illa att dom blir liggande.

Domaren har försökt få tag på offret utan framgång. Han ger dock inte upp.
– Jag har försökt få tag på Almen men det har inte gått. Jag pratade med ”Masken” (Anders Carlsson, sportchef Rögle) i dag och försöker gå via honom för att få tag på Almen, att ”Masken” ber Almen ringa upp mig så jag får prata med honom på telefon och be honom om ursäkt.
– Jag vill få ut den ledsna biten inom mig som är tung att bära så att jag kommer ur det här på sikt, men det kommer att ta väldigt lång tid. Det här är inget man tar med en nypa salt utan det här är riktigt jobbigt för mig.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sex + 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN