Efter förlusten – nära slagsmål på HV:s träning

Efter gårdagens förlust mot Mora så var det inga glada miner på dagens isträning. Jönköpings-Posten som var på plats menar på att det var nära till slagsmål mellan två av lagets spelare. 

Efter en klar 2-5 förlust mot Mora under gårdagens så var det tjuriga spelare på dagens isträning. Så pass tjurigt att det var nära till slagsmål mellan Kristofer Berglund och Oscar Sundh. Spelarna stod och rappade klubban på varandra vid en situation framför mål och slagsmålet var inte långt borta.

– Det var kamp framför mål. Alla är förbannade efter matchen mot Mora, säger Sundh.

– Han tyckte väl att jag hade klubban mellan benen på honom. Det är sånt som händer, säger Berglund till Jönköpings-Posten.se

Blickar framåt

Att det blir tjurigt på träningarna behöver inte vara något negativt utan snarare positivt. Ingen är nöjd efter matchen mot Mora och det var viktigt för laget att göra e bra träning innan morgondagens match borta mot Timrå. En spelare som gjorde en bra match igår var Alexander Ytterell som fick speltid istället för Martin Fehervary. Ytterell kommer få fortsatt förtroende mot Timrå då laget ställer upp med samma uppställning som mot Mora.

– Det vi kan påverka ligger framför oss inte bakom oss. Det är viktigt att inte fastna i det som har varit säger Johan Lindbom.

Martin Thörnberg testar en ny behandling och kommer kunna börja åka skridskor om två veckor. Däremot så kommer David Gustafsson vara spelklar i nästa vecka.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN