Efter flytten – Engsund tillbaka i Göteborg

Ikväll möter Luleå Frölunda på bortaplan i Scandinavium. Det innebär samtidigt att den tidigare Frölundaspelaren Oscar Engsund är tillbaka i sin gamla hemmaarena.

Vid det här laget så kan ni storyn med knätacklingen mot Leksand, nästa knätackling och kritiken från Frölundacoachen Roger Rönnberg och helt plötsligt så var han klar för konkurrenten Luleå.

Nu så är det dags för Engsund att möta sina gamla lagkamrater i Scandinavium i matchen som blir hans tredje för Luleå. ”Det gick på några timmar. Lite snack tidigare i veckan, men halv tolv på fredagskvällen fick jag ett meddelande som sa att det var klart”, säger Engsund till Expressen.

Att återvända till Scandinavium ser han mest som roligt, trots allt. ”Konstigt på ett sätt, samtidigt ska det bli roligt. Jag har inte hunnit känna efter så mycket, men visst är det speciellt. När jag väl är där, före match, värmer upp, då kanske känslorna kommer”, fortsätter Engsund.

Engsund: ”Hamnade i ett fack”

Så här ett tag efter så har han hunnit tänka efter och vet hur han ser på tiden i Frölunda.

-Jag känner väl att det här blev bäst för egen del. Jag hamnade i ett fack i Frölunda, fick inte så mycket speltid jag behövde. Då var Luleå ett ypperligt tillfälle för mig, att få visa upp mig, starta om, få chansen. Inget ont om Frölunda på det viset, de har en bra verksamhet, egna produkter på väg, det förstår jag att de går före, det är så de vill jobba, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN