DRÖMVÄRVNINGEN: Toppcenter återvänder till SHL

Rögle säkrade igår SHL-kontraktet för kommande säsong. Redan idag så uppges klubben ha gjort klart med en riktig drömvärvning till kommande säsong som Helsingborgs dagblad nu avslöjar.

Han var med och tog upp Rögle till SHL efter två säsonger så blev det spel i både Färjestad och Linköping för Mattias Sjögren. Nu senast så spelade Mattias Sjögren i NLA och ZSC Lions där han stått för åtta poäng på 19 spelade matcher. Nu ska han vara klar för en återkomst till Rögle. Detta avslöjar Helsingborgs Dagblad som berättar att den förre landslagscentern skrivit på långtidskontrakt med Rögle.

-Jag har kontrakt med Lions och det enda jag fokuserar på nu är att göra så bra ifrån mig här. Framtiden får vänta till efter säsongen, säger 30-åringen själv till tidningen.

Varit skadad

Mattias Sjögren har under säsongen plågats av en muskelskadad som hållit honom borta från spel under flertalet matcher. Han har spelat fyra VM-turneringar med Tre Kronor och vunnit ett silver och ett brons från dessa. En fin pusselbit för Rögle med ny säkrat kontrakt.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN