Domarchefen slutar – nu kan jobbet bli ditt

Peter Andersson, domarchef i SHL, slutar efter säsongen. Han har ett av de mest utskällda jobben inom svensk hockey och efter 15 år som domarchef är det dags för nya uppdrag. Är du rätt person för jobbet?

Efter tolv år som elitdomare och 15 år som domarchef lämnar nu Peter Andersson hockeyn för att bli säkerhetskoordinator i Karlstad kommun.

– Jag har de senaste 27 åren verkat på högsta nivå inom hockeyn. Först 12 år som domare och sedan 15 år som domarchef på Svenska ishockeyförbundet och SHL. Jag har även haft förmånen att få verka många år på internationell nivå och upplevt flera OS och VM. Den här långa resan har gett mig otroligt mycket och det har varit ett privilegium att få jobba med hockeyn i så många år. Att få vara med och utveckla både individer och verksamhet på högsta nivån inom en idrott är få förunnat. Det känns både vemodigt och spännande att lämna hockeyn nu när jag har fått möjlighet att gå vidare till jobbet som säkerhetskoordinator i Karlstads kommun. Men det är som många innan mig har sagt ”Allt har sin tid. Förr eller senare tar resan slut”, säger Peter Andersson i ett pressmeddelande.

Andersson hyllas, i samma pressmeddelande, av SHL:s vd Jörgen Lindgren för sina insatser genom åren.

– Peter har varit en enormt uppskattad kollega och har på så många sätt bidragit med sin mångåriga erfarenhet och kompetens som domare och domarchef i SHL och även internationellt. Självklart respekterar vi Peters beslut och önskar honom all lycka till i sin framtida roll.

Är du rätt person för jobbet?

Nu sätter SHL igång rekryteringsprocessen för den nya domarchefen, vem vill du se som ny domarchef.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN