Djurgårdsbacken stängs av – pekas ut som återfallsförbrytare

Efter beslut från disciplinnämnden är det nu klart att Djurgårdens back Alexander Falk stängs av. Enligt nämnden ska spelaren i fråga ha hoppat in med hög fart.

Djurgården kommer under den närmsta tiden att få klara sig utan sin försvarare Alexander Falk. I gårdagens hemmaförlust mot Linköping på Hovet delade backen ut en tackling mot kanadensaren Garret Roe som träffade i huvudet. Efter att det granskande situationsrummet bedömt tacklingen som ett ärende för disciplinnämnden har de nu också kommit med en fällande dom.

Återfallande förseeelse

Nämnden påpekar att hela händelsen sker i en hög fart, samt att spelaren i fråga hoppar in i tacklingssituationen. Händelsen pekas även ut som ett återfall i en liknande händelse där Alexander Falk varit inblandad. Det bidrar också i att han stängs av sex matcher plus att han får 27600 kronor i böter.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]