Djurgårdens veteraner bakom vändningen

Djurgårdens veteraner låg bakom vändningen när laget lämnade jumoplatsen och klättrade tre placeringar. Tillsammans med Sebastian Strandberg såg Jacob Josefson och Dick Axelsson till att Djurgården vann mot HV71.

Efter att Djurgården fortsatte att ha problem i den andra perioden och kom in till den avslutande akten med ett måls underläge.

Knappa två minuter in på den tredje perioden kvitterade kaptenen Josefsson HV71:s ledning på straff. De två avslutande målen gjordes av Dick Axelsson. Innan dess hade dagens man i Djurgården gett laget ledningen med 4-3. Sammanlagt gjorde Strandberg fyra poäng. Veteranerna Josefson och Axelsson gjorde två mål vardera.

Längst bak var Niklas Svedberg stabil och gjorde några riktigt fina räddningar.