Djurgården nära två tunga nyförvärv

Enligt uppgifter till Hockeybladet har Djurgården gjort klart med flera spelare, varav två får betraktas som riktigt stora. 

Djurgården bygger om med ny tränare och nya spelare, att tränaren Robert Ohlsson, nu i Frölunda, kommer in som ny huvudtränare är allmänt känt; det är dock inte bekräftat av Djurgården än.

På spelarfronten har det florerat flera namn och enligt Hockeybladets källor är Gustav Possler, Modo och John Norman, Skellefteå klara för spel nästa år. Dessa namn har florerat i media tidigare och Hockeybladet har fått det bekräftat från flera av varandra oberoende källor.

Två namn som det också spekuleras om är Patrik Lundh, Växjö och Patrik Zachrisson, Skellefteå, de uppgifterna är fortfarande obekräftade även från Hockeybladets källor.

Två nya namn har dykt upp på radarn och det är två riktigt starka nyförvärv. Enligt en källa ska Djurgården vara mycket nära, om inte helt överens redan, med både Jacob Josefsson, New Jersey Devils och kanske den största överraskningen Dick Axelsson, Davos. Axelsson har dock ett år kvar på kontraktet med Davos.

Backen Emil Johansson, HV71, ska enligt Mr Madhawk också vara klar för Djurgården, enligt andra har Djurgården konkurrens från kvartsfinalmotståndarna Frölunda om Johansson.

Fotnot: Som alltid under Silly Season florerar massa rykten och källor har inte alltid rätt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN